Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евро3 140 или 150
    ex - 147 16v multijet

Comment

• ...или 175
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Някой може ли да каже много ли е разглобяването на задните врати на 156 - искам да си затъмня стъклата. Мисля да сваля стъклата от вратата за да стане по-добре. Стъклата са електрически ако това има значение.
        sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
        156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

• Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
          Някой може ли да каже много ли е разглобяването на задните врати на 156 - искам да си затъмня стъклата. Мисля да сваля стъклата от вратата за да стане по-добре. Стъклата са електрически ако това има значение.
          Няма нищо страшно. Разглобяват се както предните врати. Действително така става по-добре, аз моите съм ги правил със сваляне. Тъкмо ще използваш случая да си почистиш и смажеш машинките за стъклата
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• И Аз искам много да ги затъмня,на вагона както е черен ще стане перфектно ,но няма с какво да ходя на Гърция и това ме спира,иначе няма ядове за разглобяване!
            Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
            Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
              И Аз искам много да ги затъмня,на вагона както е черен ще стане перфектно ,но няма с какво да ходя на Гърция и това ме спира,иначе няма ядове за разглобяване!
              В какъв смисъл те спира ?
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                Мисля, че имат солени глоби, ако не са фабрично затъмнени, или имаше в нещо с % на затъмненост.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата
                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  Няма нищо страшно. Разглобяват се както предните врати. Действително така става по-добре, аз моите съм ги правил със сваляне. Тъкмо ще използваш случая да си почистиш и смажеш машинките за стъклата
                  Интересува ме как се разкача стъклото от механизма за вдигане бях свалил кората на вратата но не разбрах как излиза нагоре стъклото. Иначе наистина се оказа, че в Гърция е абсолютно забранено затъмняването на стъклата и за сега няма да бързам да затъмнявам.

Comment

• Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
                    Интересува ме как се разкача стъклото от механизма за вдигане бях свалил кората на вратата но не разбрах как излиза нагоре стъклото. Иначе наистина се оказа, че в Гърция е абсолютно забранено затъмняването на стъклата и за сега няма да бързам да затъмнявам.
                    На стъклото има дупка. Механизмът е "нанизан" на нея. Отзад е законтрен с една пластмаса, която прилича на пеперуда. Внимавай с нея, че с годините става крехка и се троши лесно.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Ясно мерси!

Comment

Абсолютна забрана глоби от порядъка на 200-250 евро,сваляне на номера,оставане в Гърция до плащането на глобата или евентоално до границата,и те карат да го разлепиш пред тях,Братми преди 2 години го ядоха с едни приятели!

няма проценти абсолютна забрана!

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                          Абсолютна забрана глоби от порядъка на 200-250 евро,сваляне на номера,оставане в Гърция до плащането на глобата или евентоално до границата,и те карат да го разлепиш пред тях,Братми преди 2 години го ядоха с едни приятели!

няма проценти абсолютна забрана!
                          А аз бях тръгнал за Тасос, с тези моите джамове ще ме прискрипят веднага.
                          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

А аз бях тръгнал за Тасос, с тези моите джамове ще ме прискрипят веднага.
                            По принцип точно на керамоти на ферибота са ги цъкнали!

не е задължително зависи на кой попадне,а и на границата има един голям списък за забрани,затъмнени стъкла,тегличи и тем подобни!

Comment

• ПичУвИ, ще ми се да си бодна едни бленди на фаровете и ветробрани, да си пуша като духа и вали. Та някой, ако си е купувал такива шукарийки да ме светне от къде.
                              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• За блендите и аз се интересувам,иначе съм с ветробрани ClimAir,немски може и най-доброто.Без всякакви скоби и винтчета,просто слагаш и си пушиш .Но цената е 110лв .
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
                                X